lamqta.com/horoskop-za-denq/blog Овен  Овните днес не трябва прекалено дълго да се колебаят,

...
lamqta.com/horoskop-za-denq/blog Овен  Овните днес не трябва прекалено дълго да се колебаят,
Коментари Харесай

Хороскоп за събота

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog

 

Овен 
Овните през днешния ден не би трябвало прекомерно дълго да се двоумят, пробвайки се да оценят всички нюанси на обстановката, с цел да вземат правилно решение. По-добре е да се вслушат в мнението на брачна половинка. Възможно е той да се не напълно логически в разсъжденията си, само че в неговата позиция несъмнено има нещо. 

Телец

Денят няма да е комплициран, само че единствено за тези представители на знака, които се канят да бездействат. Такива, обаче, няма да са доста и Вие няма да сте от тях! По-голямата част от Вас ще си намерят занятие, което на пръв взор е напълно почтено и не е уморително. Само че скоро по пътя ще се появят загради, и всеки ще бъде обхвнат от неспокойствие. Със мощ и натиск ще щурмувате мислимите и немислими бастиони, разрушавайки, по едно и също време с това всичко, което сте основали с огромен труд. Това е ден, в който преди да предприемете каквото и да било, даже и най-дребното, би трябвало добре да премислите и да оцените всички вероятни последици. Изключително е значимо за тези, които се надяват да трансформират своя персонален живот.
 

Близнаци

Този ден не може да се назова извънреден - като цяло ще премине изцяло умерено, и добре. Представителите на този знак през днешния ден ще са по-скоро склонни към размисли и метафизичен беседи, в сравнение с към решителни дейности. Няма да Ви се желае нито да размишлявате, нито да се гмурнете във водовъртежа на приключенията. Но пък вероятността да прекарате времето си с в усамотение с непосредствен човек, ще се окаже доста примамлива. Ако желаете да се занимавате с нещо потребно, изберете си еднообразна работа. Това ще Ви помогне да се избавите от неприятните мисли и неприятното въодушевление.
 

Рак

Кога за финален път сте чели забавна книга? Защо не се обърнете към другари, на усета на които може да се доверите, и да се посъветвате с тях, като ги помолите да Ви предлагат някое и друго произведение? Или си изберете нещо от класиката, която се счита такава не просто по този начин, а тъй като тези книги в действителност са хубави. А по-късно си направете огромна чаша парещ шоколад и прекарайте вечерта в четене. Ще бъдете радостни, че сте постъпили точно по този начин.
 

Лъв

Струва Ви се, че сте човек от друго измерение. Не разбирате, по какъв начин хората могат да постъпват по подобен метод и по какъв начин могат да мислят с сходни категории. Мълчаливото Ви неспокойствие ще засегне и Вашия обичан човек. Затова връзките ви през днешния ден умерено може да бъдат наречени безмълвно неразбирателство.
 

Дева

Подходящ ден за всевъзможни занимания, при които няма да Ви бъде нужна помощта на други хора. Работата е в това, че през днешния ден ще се разбирате единствено с обичания човек и то единствено заради това, че той ще е подготвен да гледа на Вашите прищявки през просото. Останалите представители на Вашето обграждане са настроени по-критично, а и Вие нямате табиет да си премълчавате най-малко от време на време, тъй че ще бъде мъчно да се избегнат споровете. Ако сте на път, може да очаквате увлекателни завършения и приятни прекарвания. Намалете физическото си натоварване. 
 

Везни

Каквито и сигнали да звучат в главата Ви, просто не би трябвало да ги игнорирате освен през днешния ден, а и по-нататък. Днес те ще се раздават ту тук, ту там, ангажирайки Вашето внимание. Разполагате с нужното време, с цел да се вслушате в своето сърце. А в глъбините му се таи една концепция, въз основа на която би трябвало да действате - това е Вашата задача за през днешния ден. Не се опасявайте да деянията смелост и самодейност там, където е допустимо. 
 

Скорпион

Не бързайте през днешния ден да вършиме първата крачка. Предоставете тази опция на своя обичан човек, а Вие с целия си тип демонстрирайте своята подготвеност към съответно разбиране на нововъведенията. Много е Важно Вашата половинка да вземе решението независимо, без Вашата помощ и поддръжка.
 

Стрелец

Днес ще допуснете няколко досадни неточности по време на общуването с Вашия обичан човек, само че те не би трябвало да огорчават нито Вас, нито него, до колкото от неточности не е застрахован никой, и вие, като здравомислещи хора, би трябвало да ртазбирате това.Иначе ще останете с едно неприятно възприятие за незадоволеност в душите си...
 

Козирог

Този ден може да бъде обвързван със обилни промени в персоналния Ви живот. Ако се стремите да намерите своята „ половинка ”, би трябвало да деянията самодейност. Днес всички представители на Вашия знак имат късмет да срещнат и да заинтересуват почтена за внимание персона. В удобна тенденция ще се развиват и към този момент основаните връзки, в които няма място за искания и упреци. Професионалните вероятности не са толкоз положителни, само че и тук съществени мотиви за недоволства няма. Денят е подобаващ за привършване на стартирана работа, а с нови планове е по-добре да не се бърза. 
 

Водолей

Това е напълно явно, само че може да се повтори още един път: над връзките би трябвало да се работи. Възможно е и да го знаете, само че едни от най-важните за Вас връзки, са изгубили равновесие. Насочете вниманието си към оня човек, който смятате, че не Ви дава това, от което се нуждаете. Вместо да давате и взимате, напоследък единствено давате, дайте си сметка, че и Вие сте заслужили някакви старания от страна на този човек. Не му поставяйте ултиматуми - просто почакайте и вижте, ще поеме ли топката, откакто Вие я пуснете.... Би трябвало да се концентрирайте и върху фамилните работи, защото през днешния ден от помощ се нуждаят най-близките Ви хора.Само че не проявявайте несъразмерен възторг, а напраете единствено това, за което Ви помолят.
 

Риби

Време е да се концентрирайте върху работата си: професионалните триумфи дават обещание да бъдат в действителност грандиозни. Днес без особени старания ще оставите обратно съперниците си, ще реализирате смели хрумвания и ще получите това, към което от дълго време сте се стремили. Възможно е приемане на премия за по-рано свършена работа или подписване на съглашение, което единствено по себе си ще значи, че Вашите старания не са отишли на вятъра. Сега по-малко от нормалното сте склонни да отделяте внимание на обкръжаващите, само че все пак прочувственият декор е удобен. За благополучие това няма да бъде възприето като безразличие или пренебрежителност, а към държанието Ви околните ще се отнесат с схващане.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР